Vůdce hrdinů vývoje - SW architekt

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

Do R&D týmu, který má na starosti vývoj chytrých kamerových systémů hledáme zkušeného architekta, který se vyzná v Pythonu, C/C++ a povede tým hrdinů vývoje. Pracují na novém projektu vizuální kontroly kvality. Kromě toho mají v rukávu nachystané i další projekty (kontrola stavu zásob, kontrola efektivní nakládky zboží, bezpečnostní kontroly apod.).


Pracovní náplň

    Jako architekt budete mít pod palcem nový tým složený z BE a FE SW inženýrů a DevOps. S Vaším týmem, který si vyberete, budete vyvíjet řešení pro jednotlivé zákazníky. Budete mít volnou ruku při výběru technologií, pokud si obhájíte, proč zrovna ta Vaše vybraná je lepší než jiná. Také Vás čeká rozvoj týmu a prezentace týmu a vámi vyvíjeného produktu zákazníkům.

Co požadujeme?

    Výbornou znalostí C/C++, Python a dobrým vztahem s Kafkou, Docker a Kubernetes. Má mentorské a komunikační dovednosti a otevřenost k hledání řešení společně se zákazníky a koncovými uživateli. Komunikujeme s kolegy a zákazníky z celého světa, takže pokročilá znalost angličtiny je pro našeho vůdce nutnost.

Co nabízíme?

    Jsme v centru Brna, takže do práce je dobrá dostupnost z celého města. Jsme rádi, když si naši zaměstnanci rozšiřují nebo prohlubují své znalosti, aby rostli s námi. Můžeš se u nás zlepšit v různých jazycích, třeba v japonštině. Pro odreagování pořádáme různé týmové akce a když si chceme oddechnout úplně máme na to 5 týdnů. K tomu ještě různé další benefity (stravenky, sick-day, pružná pracovní doba apod.), jejichž výpis by Vás utopil v tunách textu.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty