Pro firmy

Jsme ryze českou personální agenturou, která buduje svoji značku na dlouhodobých vztazích se zákazníky. Zakládá si na partnerském přístupu založeném na oboustranné důvěře, na vysoké úrovni poskytovaných služeb a individuálním přístupu.

Proč s námi spolupracovat?

Jako specialisté z prostředí recruitmentu máme více jak 16leté zkušenosti s vyhledáváním ideálních kandidátů pro naše zákazníky. Hledáme nová a neotřelá řešení. Vždy se snažíme vyhovět potřebám našich zákazníků jak na straně firem, tak na straně kandidátů.

Více info

Recruitment - vyberte si svůj balíček

Víme, jak těžké je najít vhodného zaměstnance a jak velký dopad může mít nesprávná volba na vaše podnikání. Proto nejdříve věnujeme značnou část práce tomu, abychom se seznámili s vámi a vaší firmou a potom ze sebe dostaneme to nejlepší, abychom pro vás našli to správné řešení.

Naše balíčky

Chci pomoci

Potýkáte se ve své společnosti s konkrétním problémem a potřebujete poradit nebo nalézt správné řešení? Nevíte jak uspět na pracovním trhu v době nedostatku vhodných uchazečů? Pomůžeme vám najít vhodné řešení.

Pomůžeme vám

Vyhledáním a výběrem nábor nekončí

U nás věříme, že vyhledáním a výběrem toho pravého kandidáta nebo kandidátů úkol správné personální agentury nekončí. I proto se zaměřujeme na další oblasti, v nichž vidíme velkou přidanou hodnotu pro bezproblémové podnikání našich zákazníků.

Další služby

Reference

Důvěry, která je v nás vložena si hluboce ceníme, a proto bereme všechny dohody, které uzavíráme se zákazníky velmi vážně. To, že naše sliby nejsou jen planá slova, můžeme také doložit vyjádřením našich zákazníků.

Více info

Chcete agenturu, která dělá svou práci opravdu dobře?

Kontaktujte Gabrielu

Mgr. Gabriela Hansliková
hanslikova@acjobs.cz 
LinkedIn

+420 775 787 340