Partnerství

Jsme členy významných profesních organizací:

Foreigners.cz

Foreigners.cz nabízí v 6 českých městech (Praha, Brno, Olomouc, Hradec Králové, Plzeň, Ostrava) komplexní servis pro zahraniční studenty a expaty, kteří přijeli do České republiky a hledají pomocnou ruku nejen při relokačních záležitostech. Agentura nejčastěji pomáhá s bydlením, vyřizováním víz, zaměstnaneckých karet, zdravotního pojištění, s překlady nebo se stěhováním. Zajišťuje ale například i kurzy českého jazyka, autoškolu či úklidovou službu. Posláním Foreigners.cz je to, aby se cizinci v České republice cítili jako doma.

Brno Expat Centre

Brno Expat Centre je centrum pro pomoc zahraničním odborníkům. Jejich vizí je být hlavním místem, kam se cizinci obracejí pro radu a pomoc, a klíčovým partnerem města Brna a místních zahraničních firem v oblasti komunikace s cizinci.

APPS

Asociace poskytovatelů personálních služeb sdružuje personální agentury a agentury práce, které si zakládají na poskytování služeb vysoké kvality a na dodržování Etického kodexu APPS.

AFI

Sdružení pro zahraniční investice je nevládní nezisková organizace pro podporu přímých zahraničních investic a rozvoj českého podnikatelského prostředí. AFI úzce spolupracuje s agenturou CzechInvest a Ministerstvem průmyslu a obchodu.

 

Asociace podnikatelů a manažerů

Organizace podporující české podnikatelské prostředí.

Hospodářská komora ČR

Hospodářská komora České republiky zastupuje podnikatelskou veřejnost, vytváří příležitosti pro podnikání, prosazuje a podporuje opatření, která přispívají k rozvoji podnikání v ČR, a tím i k celkové ekonomické stabilitě státu. Sdružujeme téměř 15 000 členů (právnických i fyzických osob) organizovaných v 68 regionálních a 102 oborových asociací.

 

Age management

Projekt Age management společnosti Advantage Consulting, s.r.o. je spolufinancování Evropskou unií. Cílem projektu je využít příležitosti v podobě podpory projektu zaměřeného na rozvoj organizace v oblasti age managementu a zlepšit strategii, procesy, personální situaci, potenciál organizace a další relevantní témata v oblasti age managementu a v důsledku i organizaci jako celek.