HR kampaně a kariérní video

Vytvoříme vám kariérní video, které nebude působit jako pouhé pozlátko, ale video, které představí vás a vaše produkty reálně a se správnou špetkou kreativity. Našim cílem je naslouchat vašim potřebám, firemní kultuře a zaujmout tak správnou cílovou skupinu uchazečů. Vytvoříme vám náborové video přesně na míru, tak abychom dokázali prodat příběh vaší společnosti, který vzbudí emoce.

PROJEKTOVÉ VIDEO

Pro start up IQ Hub jsme vytvořili k oslovení C# programátorů video, které představuje projekt Futbalito. Na oslovení cílové skupiny jsme spustili kampaň na sociálních sítích s prolinkem na kariérní microsite. Díky kampani bylo na kariérní microsite přivedeno během 1 týdne 1500 návštěvníků. Byl splněn cíl -  získat do týmu 3 C# programátory.

SERIÁL VIDEÍ

Seriál videí s hlavní postavou Quadia, jsme vytvořili pro společnost Quadient. 1 video, bylo úvodní a mělo za cíl představit společnost a její R&D centrum v ČR. 2. video již představuje produkt, na kterém vývojáři mohou pracovat a na 3. video se ještě můžete těšit.  

Videa slouží k oslovení vývojářů, na které jsme cílili prostřednictví online kampaně na sociálních sítích s prolinkem na kariérní microsite a vypsané pozice. Vše jsme ještě podpořili tiskovou zprávou. 

 

VIDEO O FIREMNÍ KULTUŘE

S našimi zaměstnanci jsme poskládali firemní hodnoty, které jsou pro nás důležité. Toto video představuje AC.