Vyhledáním a výběrem nábor nekončí

U nás věříme, že vyhledáním a výběrem toho pravého kandidáta nebo kandidátů úkol správné personální agentury nekončí. I proto se zaměřujeme na další oblasti, v nichž vidíme velkou přidanou hodnotu pro bezproblémové podnikání našich zákazníků.

KARIÉRNÍ STRÁNKA

Navrhneme a vytvoříme vám kariérní stránku na www.acjobs.cz, v sekci TOP zaměstnavatelé. Tato stránka vám pomůže posílit brand společnosti, zaujmout kandidáty a získat tak relevantní reakce na vypsané pozice. Na kariérní stránku připravíme online kampaň, která poběží na sociálních sítích. Vystavené inzeráty exportujeme na další spřátelené pracovní servery.

KARIÉRNÍ VIDEO

Vytvoříme vám kariérní video, které nebude působit jako pouhé pozlátko, ale video, které představí vás a vaše produkty reálně a se správnou špetkou kreativity. Našim cílem je naslouchat vašim potřebám, firemní kultuře a zaujmout tak správnou cílovou skupinu uchazečů.

Podívejte se, co umíme

EMPLOYER BRANDING/ HR MARKETING

Budování značky zaměstnavatele dnes patří mezi klíčové faktory v náboru nových zaměstnanců, ale také k jejich udržení. V době, kdy pracovní portály jsou zcela nedostatečným zdrojem je potřeba podívat se na nábor trochu jinak. My využíváme kombinaci klasického a on-line marketingu, nebojíme se neotřelých a inovativních řešení, tak abychom co nejvíce zviditelnili kvality našich zákazníků.

PERSONÁLNÍ DIAGNOSTIKA

Kolikrát už jste si říkali, že uchazeč nebo nový zaměstnanec je pro vás jako kra ledovce a vy vidíte pouze malou část, která ční nad hladinou. Ano, je to tak. Naším cílem je poodhalit vám i zbytek ledovce – obrazu kandidáta – který je skryt pod hladinou. Abychom toho docílili, spojili jsme se s mezinárodním profesionálním partnerem, který je schopen přesně určit osobní profil, styly myšlení, rysy chování ale také profesní orientaci kandidáta a vysokou přesností stanovit jeho vhodnost pro konkrétní pozici.

PRŮZKUMY TRHU

Velmi dobře si uvědomujeme, jak významnou roli dnes ve světě businessu hrají informace. Aby naši zákazníci měli mohli získat konkurenční výhodu při oslovování nejen mladých talentů, ale i specializovaných odborníků, jsme jim schopni dodat informace z trhu ve formě průzkumů mezd, průzkumu benefitů či zaměstnaneckých preferencí.

INDIVIDUÁLNÍ ŘEŠENÍ

Jelikož nejsme svázáni korporátními pravidly, plně akceptujeme individualitu každého našeho zákazníka a vnímáme odlišnost jejich jednotlivých potřeb, v případě že si zákazník nevybere některé z našich standardních řešení, snažíme se s ním hledat způsob, který by byl pro něj vyhovující.

Chcete agenturu, která dělá svou práci opravdu dobře?

Kontaktujte Gabrielu

Mgr. Gabriela Hansliková
hanslikova@acjobs.cz 
LinkedIn

+420 775 787 340