Samuraj řešící problémy CRM systému

Neaktivní nabídka

30000 - 45000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Zajímá tě podpora aplikací a chceš se stát páteří supportu CRM systému velké mezinárodní firmy? Připoj se k naší jednotce samurajů aplikační podpory CRM systému a buď nepostradatelným pomocníkem pro zaměstnance po celé Evropě.


Pracovní náplň

    Používáme CRM systém MS Dynamics a když uživatelům něco nefunguje, pošlou tiket k vyřešení. Ten skončí u naší jednotky a vybraný člen se na něj vrhne. Vykomunikuje s uživatelem další detaily, pokud je třeba, vyřeší problém a dá uživateli vědět, že už všechno jede, jak má. Taky spolupracujeme s Business Consultanty, kteří zjišťují stav na pobočkách a implementují změny a čeká tě i podpora testování změnových požadavků.

Co požadujeme?

    Máš za sebou ekonomickou nebo IT školu a už jsi dělal podporu nějakému CRM systému (pokud to bylo MS Dynamics budeme nadšení). Máš přehled v IT technologiích a chceš se v nich dál vzdělávat. Znáš SQL, orientuješ se v ITIL procesech a máš analytické myšlení. No a taky nemáš problém s komunikací v angličtině.

Co nabízíme?

    Jsme v centru Brna, takže do práce je dobrá dostupnost odevšad. Nebráníme kariérnímu postupu a jsme rádi, když si lidi u nás rozšiřují nebo prohlubují své znalosti, aby rostli s námi. Můžeš se u nás zlepšit v různých jazycích, třeba v japonštině. Pro odreagování pořádáme různé týmové akce a když si chceme oddechnout úplně máme na to 5 týdnů.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty