C# developer

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

Pro partu lidí z Kinali hledáme do týmu C# developera. Tahle parta dělá SW a aplikace technologie počítačového vidění v oblasti povrchové montáže. Taky maká na kolaborativních robotech a strojích pro optickou kontrolu kvality. Všichni tam mají rádi volnost, a tak makají na sebe a sami si rozvrhnou kolik toho daný den odpracují. Mají taky skvělou účetní, která zařídí všechny ty otravné věci s daněma a podobně.


Pracovní náplň

    Čeká tě projekt implementace SW pro osazovací automaty předního světového výrobce. Setkáš se tam s nejmodernějšími technologiemi ohledně vývoje SW pro elektrotechnický průmysl a budeš integrovat a adaptovat jejich systémy do prostředí zákazníka.

Co požadujeme?

    Co od tebe potřebujeme je rozhodně široký přehled v existujících technologiích a schopnost vstřebávat nové informace. Taky, že dokážeš samostatně rozhodnout o správné architektuře a technologii pro daný projekt a orientuješ se v oblasti SW architektury. Máš přehled v .NET platformě a zkušenosti s C# a SQL. Čeká tě tu aktivní komunikaci s partnery v angličtině a jednou za 2–3 měsíce si uděláš týdenní výlet v rámci Evropy.

Co nabízíme?

    Můžeš se tady těšit na časté teambuildingy (2x ročně si vyjedeš společně s ostatními na dovolenou), dostaneš budget na vlastní rozvoj (25 000 ročně), do práce jezdit na kole, které si schováš u nás do kolárny a pak se osprchuješ a když už toho bude na tebe moc, můžeš v klidu spočnout v relax zóně. No a když budeš potřebovat není problém si domluvit home office.

    Chceš se stát součástí týmu? Dej nám vědět na it@acjobs.cz a kouknem na to, jak tě zapojit.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty