TOP ODPOVĚDNÁ FIRMA 2014

Vítězem soutěže Odpovědná firma 2014 Cena veřejnosti je Advantage Consulting. Odborná porota prestižní soutěže TOP Odpovědná firma vybrala Advantage Consulting mezi finalisty a široká veřejnost ocenila naši společnost za přístup k zaměstnávání hendikepovaných prvním místem.

Personální agentura Advantage Consulting získala tuto cenu jako ocenění za společensky odpovědné chování firmy v oblasti zaměstnávání osob se znevýhodněním.

V týmu Advantage Consulting pracují nevidomí zaměstnanci na pozicích HR Researcher, společně s jejich vodicími psy. Advantage Consulting se rovněž aktivně zapojuje do osvěty, pro personální manažery společností organizuje přednášky o možnostech uplatnění hendikepovaných zaměstnanců na trhu práce, včetně praktických ukázek, jak nevidomý člověk pracuje, čímž výrazně zvyšuje jejich pracovní zařazení.

„Tohoto ocenění si velmi vážíme a je pro nás samozřejmě radostí. Společenská odpovědnost firmy a sociální politika jsou pro naši společnost velmi důležitá témata a prolínají se napříč naší firemní kulturou. Získání této ceny je pro nás potvrzením, že věci děláme správně,“říká ředitelka personální agentury Olga Hyklová.

Do národní soutěže TOP odpovědná firma se letos přihlásilo 101 firem, soutěž každoročně vyhlašuje organizace Byznys pro společnost, která je největší platformou zabývající se rozvojem odpovědného a udržitelného podnikání.