SLAVILI JSME DĚTSKÝ DEN

U blížícího se Dne dětí uspořádala naše personální agentura Advantage Consulting zábavné odpoledne pro děti z dětského domova a pro děti svých zaměstnanců.

Den plný aktivit se konal 29. května v Brně a dorazily na něj děti z Dětského domova Horní a Dolní Čermná.

Děti si mohly zkusit malování na obličej, jízdu na segway nebo westernovém býkovi, soutěžily na lezecké stěně, kreslily hromadný obrázek a přijelo sem za nimi také divadlo Koráb.

Kromě zábavného programu také Miriam Zábrzenská představila společnostem v jihomoravském kraji projekt New Job / New Life, který pomáhá mladým lidem z dětských domovů připravit se na vstup do pracovního života. Zároveň vyzvala firmy k většímu zapojení mladých lidí opouštějících dětský domov: například ve formě brigád, nabídek práce, stáže nebo exkurzí.

V návaznosti na tento projekt se pro společnosti konala i ukázka tréninku Mental Supremacy profesionálního kouče Radima Valigury, který za pomoci speciálních mečů gumgum® dal tématiku převzetí zodpovědnosti do zajímavých souvislostí.

Advantage Consulting dlouhodobě podporuje Dětský domov Horní a Dolní Čermná, kde v loňském roce zrealizovala psychoterapeutickou hernu pro děti. V rámci projektu New Job / New Life také pomáhá mladým lidem z dětských domovů připravit se na vstup do pracovního života.

NA FOTOGRAFIE Z AKCE SE MŮŽETE PODÍVAT ZDE.