PROJEKT DĚTI DĚTEM

Naše společnost Advantage Consulting dlouhodobě podporuje děti z dětských domovů. Organizujeme pravidelně několikrát ročně celofiremní sbírky oblečení a hraček, realizujeme pro děti, které odchází z domovů interaktivní workshopy v rámci projektu New Job / New Life, kde jim radíme, jak se úspěšně prezentovat na pracovním pohovoru.

V loňském roce jsme zorganizovali celodenní oslavu dětského dne v rodinném zábavním centru Wikyland. Na letošní rok jsme připravili literární projekt DĚTI DĚTEM určený výhradně pro děti z dětských domovů.

Jeho smyslem je podpořit kreativitu a osobnost jednotlivce, zviditelnit a vyzvednout jejich vnímání osobních prožitků. Téměř všechny děti v dětských domovech mají za sebou těžké životní zážitky, osobní zklamání a musí se svým osudem bojovat už od mala. Tímto projektem jim dáváme šanci projevit se, podělit se o svůj životní příběh nebo naopak možnost poznat svou kreativitu a zároveň je ubezpečit, že se o jejich životní zážitky i literární dílka někdo zajímá.

Cílem projektu je publikovat v knižní podobě příběhy, jejich autory jsou tyto děti. Téma je povídka z oblasti fantasy nebo sci-fi s vlastním hrdinou.

Projekt jsme rovněž přihlásili do soutěže SozialMarie. Je to nejstarší cena, oceňující sociálně inovativní projekty z České republiky, Rakouska a Maďarska.

Tři projekty jsou každoročně oceněny Cenou publika, kde rozhoduje počet získaných hlasů ve veřejném hlasování.

Hlasování probíhá do 26.2.2016

Podpořte prosím projekt DĚTI DĚTEM vašim hlasem – hlasovat můžete ZDE

Pomocí tlačítka „Hlasování pro cenu publika“ můžete projekt vybrat a kliknutím na tlačítko „Moje volba“ výběr potvrdit. Kliknutím na odkaz, který obdržíte emailem, potvrdíte svou volbu. Postupujte podle pokynů a Váš hlas bude platný!