Aboslventi, rozjeďte svou kariéru jako IT support

Neaktivní nabídka

Chceš začít v IT a nevíš jak? Pojď se k nám nastartovat a začít pěkně od začátku ať získáš zkušenosti a vyrosteš v IT suporťáka, který porazí ty nejtužší a nejtěžší problémy. Jsme nejlepší v autentizačních a platebních systémech. Staráme se o to, aby přihlašování do online aplikací bylo bezpečnější než hustodémonsky krutopřísné heslo do e-mailu. Jsme v Praze a ve Zlíně, takže si stačí vybrat, které město se ti líbí víc a přijít za námi.


Pracovní náplň

    Čeká tě starost o to, aby platby mezi obchodníky a bankou běhaly, jak mají a kdyby náhodou neběhaly, tak je zase rozběhneš. Čeká tě registrace a řešení zákaznických požadavků a starost o klidný běh zákaznických systémů. Budeš testovat naše aplikace, nástroje a implementace. Tvorbě dokumentace se taky nevyhneš, protože ta ti kolikrát zachrání kůži.

Co požadujeme?

    Jsi ochotný pracovat v nepřetržitém provozu. Fungujeme u nás na 12 hodinových směnách při krátkém a dlouhém týdnu. Nemáš problém mluvit s lidmi a řešit jejich problémy v klidu a logicky. Jsi spolehlivý, protože na tebe budeme spoléhat nejen my, ale i naši zákazníci. IT tě baví a máš vystudovanou střední nebo vysokou školu technického zaměření.

Co nabízíme?

    Samozřejmě máme systém odměňování a bonusů a k tomu ohodnocení podle pracovního nasazení a výsledků. Můžeš u nás růst. Servis je jen začátek a jak se rozkoukáš, není problém naučit se nové věci a posunout se dál. Občerstvení a vitamínů je u nás dostatek, stejně jako zábavy k relaxaci. Jsme prostě tým, který ví, že dělá nejlepší aplikace ve svém oboru a rád si společně vyrazí na nějakou tu akci.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu hanslikova@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Zaměstnavatel


Podobné inzeráty