Chci najít manažera či obsadit vysoce specializovanou pozici

Náš stávající zaměstnanec u nás zatím stále pracuje, bohužel jsme však nuceni jej vyměnit. Potřebujeme najít nového zaměstnance tak, aby se tom nikdo nedozvěděl a výměna proběhla rychle.

Jak to řeší Advantage Consulting

Zaručíme vám naprostou diskrétnost při hledání. Náš specialista na headhunting vám profesionálně s takovouto výměnou pomůže a je vázán mlčenlivostí. Po dobu celého procesu vystupuje pouze pod značkou naší agentury a vybraný kandidát se dozví jméno vaší společnosti až v momentě, kdy se s nimi rozhodnete setkat. Pro toto setkání vám také zajistíme prostory.

Co vám to přinese

Bezstarostný průběh při náboru nového klíčového zaměstnance. Jistotu ochrany jména vaší společnosti. Diskrétnost.

Odhad úspor

Jestliže se zaměstnanec na klíčové pozici dozví, že jej chcete vyměnit, nebo vaše konkurence zjistí slabinu ve vašich řadách, může dojít k velkým škodám například v pozastavení výroby, úniku informací a know-how atd.

Hledáme vrcholového manažera/specialistu, bohužel ale nevíme, jak jej správně oslovit, zaujmout ho a co mu nabídnout, aby byl ochoten ke změně zaměstnání.

Jak to řeší Advantage Consulting

Naši specialisti na headhunting či executive search provedou průzkum trhu, s odpovídajícími kandidáty zahájí a udržují kontakt. Dostáváte pravidelné reporty o informacích z trhu a o konkrétních kandidátech. Naši specialisté zjistí u vybraných kandidátů jejich potřeby a motivy, s čím jsou nespokojeni ve stávajícím zaměstnání či co jim chybí. Tyto informace jsou pak klíčové pro vytvoření takové nabídky, která se neodmítá.

Co vám to přinese

Specialistu/manažera, kterého jste hledali a který přesně odpovídá vašim potřebám. Jistotu, že podmínky, které od vás obdržel, jsou pro něj dostatečně atraktivní. Udržení dobrého jména na trhu.

Odhad úspor

Průzkum trhu v konkrétní lokalitě a oboru – cca 4 900 Kč pozice/kraj.
Několikaměsíční práci personalisty oslovujícího kandidáty s nezacílenou nabídkou.

Víme, kde pracují zaměstnanci, které bychom měli velký zájem oslovit a zaměstnat. Bohužel je nemůžeme oslovit jménem naší firmy. Obáváme se, že bychom vyvolali vlnu přetahování zaměstnanců.

Jak to řeší Advantage Consulting

U nás v Advantage Consulting víme, jak je důležité zachovat si dobré jméno na trhu. Celý průběh náboru vystupujeme pod značkou naší agentury. Vytipované zaměstnance oslovíme a učiníme jim nabídku. Jméno vaší společnosti kandidátům sdělujeme až v momentě, kdy zjistíme, že je pro ně vaše pracovní nabídka opravdu zajímavá.

Co Vám to přinese

Ochranu dobrého jména vaší společnosti. Bezstarostný průběh celého náboru. Získáte do svých řad ty správné kolegy.

Odhad úspor

Úspora času personalisty oslovujícího zaměstnance u konkurence.
Úspora nákladů obsazením pracovních míst kvalifikovanými lidmi (bez nutnosti několikaměsíčního zaškolování).

Zpět