Chci agenturu, která má pobočky po celé ČR

Máme pobočky ve více regionech, hledáme do nich nové zaměstnance. Chceme spolupracovat s 1 partnerem, který má také zastoupení v těchto regionech a veškerý servis budeme mít pod jednou střechou.

Jak to řeší Advantage Consulting

Sítí našich poboček jsme schopni pokrýt požadavky klientů napříč celou ČR a nabídnout okamžitě prověřené kandidáty. Ať hledáte nové pracovníky do kteréhokoli regionu, budete mít zajištěn jednotný postup práce našich odborníků.
Můžete mít vyčleněného jednoho Key Account Managera, který bude přenášet vaše požadavky a bude zaštiťovat celou komunikaci mezi vámi a odbornými konzultanty z jednotlivých poboček, kteří se budou věnovat Vašim zakázkám v daném regionu.

Co vám to přinese

Díky jednomu dodavateli ušetříte čas, který byste museli věnovat domlouvání spolupráce s více agenturami. Vaše požadavky na danou pozici vysvětlujete jen jednou. V průběhu celé spolupráce budete mít zajištěné jednotné podmínky a jednotný formát zpracování administrativy.
Získáte osobní přístup jako od malé lokální agentury a zároveň využijete sílu velké (více než 310.000 kandidátů ve vlastní databázi, 30 licencovaných odborníků na LinkedIn, inzerce na 22 pracovních serverech, spolupráce s odbornými a vysokými školami, ...).

Odhad úspor

Nejméně 3 pracovní dny na jednu personální agenturu (vyjednávání podmínek a nastavováním spolupráce).
Zhruba 4 hodiny Vašeho času vysvětlováním specifik jedné hledané pozice více agenturám.

Potřebujeme najít zaměstnance naší společnosti pro region, kde nepůsobíme. Neznáme platové možnosti, kvalifikovanost, dostupnost a očekávání kandidátů v dané lokalitě. Uvítáme zajištění prostor pro pohovory s kandidáty.

Jak to řeší Advantage Consulting

Díky síti našich poboček Vám najdeme zaměstnance do regionu a poskytneme Vám zázemí kanceláří pro pohovory s kandidáty. Každoročně zpracováváme průzkumy pracovního trhu, víme jaké platové ohodnocení či benefity jsou obvyklé ve Vámi vybraném regionu a Vašem oboru podnikání a pomůžeme vám tedy i se správným nastavením. Upozorníme vás také na specifika dané lokality.
Advantage Consulting vám pomůže zajistit komplexní náborovou kampaň cílenou na daný region, od inzerce až po sjednání nástupu kandidáta.

Co vám to přinese

Získáte informace v oblasti disponibility pracovní síly či platového rozpětí v rámci regionu a ve vašem oboru.
Časovou úsporu díky pohodlnému a komplexnímu servisu zahrnujícímu zajištění celého náborového procesu včetně našich prostor pro konání pohovorů s kandidáty.
Bezstarostné zajištění nových zaměstnanců do vybraného regionu, kde nepůsobíte.

Odhad úspor

Čas HR Managera vynaložený na průzkum trhu a zajištění lokální inzerce = 20.000 Kč (od 1.900 Kč/pozice/obor)
Pronájem místnosti pro konání pohovorů a zajištění doprovodných služeb (občerstvení, WIFI) = od 5.000 Kč /denně

Potřebujeme oslovit vhodné kandidáty z celé ČR. Potřebujeme partnera, který se orientuje na pracovním trhu po celé ČR, je schopen mi doporučit vhodné kandidáty bez ohledu na místo bydliště.

Jak to řeší Advantage Consulting

AC oborové divize působí celorepublikově, jsme tedy schopni ihned doporučit prověřené kandidáty ze všech regionů ČR. Využíváme všechny dostupné zdroje na trhu práce (více než 310.000 kandidátů ve vlastní databázi, 30 licencovaných odborníků na LinkedIn, inzerce na 22 pracovních serverech, spolupráce s odbornými a vysokými školami, ....).

Co Vám to přinese

Rychlé dodání odpovídajících profilů kandidátů z Vašeho oboru bez ohledu na lokalitu. Jistotu celorepublikového oslovení ideálních uchazečů ze všech možných dostupných zdrojů.

Odhad úspor

Inzerce po celé ČR od 20.000 Kč (průměrná cena na pracovních portálech v 14ti krajích na 1 měsíc/1 inzerát).
Vyhledávání v dostupných placených databázích (vstupní poplatky + jednotlivé profily = 100 Kč/CV)
Recruiter licence na profesní síti LinkedIn (250.000 Kč/1 rok)

Zpět