OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Jednatelka společnosti Advantage Consulting - Olga Hyklová obdržela Ocenění českých podnikatelek a zařadila se tím mezi nejúspěšnější podnikatelky v ČR.

Ocenění Českých Podnikatelek – podporuje a oceňuje transparentní firmy s vynikajícími ekonomickými výsledky a zároveň poukazuje na jejich hodnoty a společenskou odpovědnost drženou v rukou českých žen.

Nejúspěšnější české podnikatelky získaly ocenění ve třech kategoriích podle velikosti firmy a také tři speciální ocenění pod patronací generálního a hlavních partnerů projektu. OCP bylo založeno v roce 2008 a jeho cílem je podpora českých žen, podnikatelek.

„Počet přihlášených žen roste každým rokem a to je pro mě důkazem, že se naplňuje jedno z důležitých poslání projektu - budovat hrdé Česko! Přejeme si nalézt a představit české ženy podnikatelky, které naplnily své sny a touhy v pracovním životě a jsou ochotny se o ně podělit a inspirovat další. Každá z oceněných žen měla jiný motiv začít podnikat a má jiný životní příběh, ale mají společnou vnitřní sílu, která bude nyní inspirovat a povzbuzovat ostatní. Společnou vlastností je vytrvalost, nadšení, zodpovědnost a odhodlání,“ říká zakladatelka projektu, Helena Kohoutová.

Na základě ratingu odborného garanta projektu Czech Credit Bureau (CCB) bylo letos vybráno 17 929 obchodních společností vlastněných ženami. Do semifinále pak zástupci CCB nominovali a doporučili 649 českých podnikatelek z firem s obratem od 10 miliónů do 4 miliard korun ročně. Vybraných 86 finalistek porotci osobně kontaktovali, protože se kromě ekonomických výsledků hodnotí také osobní a podnikatelský příběh.

Více informací:

http://www.businessinfo.cz/cs/clanky/oceneny-nejlepsi-ceske-podnikatelky-roste-podil-zen-na--70483.html?utm_source=portal&utm_medium=web&utm_campaign=hp_aktuality

http://www.protext.cz/zprava.php?id=24063