OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK

Olga Hyklová – jednatelka společnosti Advantage Consulting, obdržela Ocenění českých podnikatelek a zařadila se tak mezi nejúspěšnější podnikatelky v ČR.

Projekt OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK již 13 let představuje a vyzdvihuje příběhy úspěšných podnikatelek, které se v určité fázi svého života rozhodly postavit se na vlastní nohy a rozjet svůj byznys. 

Tradičně si úspěšné podnikatelky rozdělily ceny v kategoriích podle velikosti jejich firmy. Záštitu letošnímu ročníku udělilo stejně jako loni Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky. „Rok 2020 bude pro všechny podnikatele a podnikatelky rokem, který zkomplikoval jejich aktivity. Žen-podnikatelek se to týká snad dvojnásob. Řada z nás se totiž musela nejen věnovat rozvoji svého byznysu, ale také zajistit ještě ve větší míře péči o své rodiny a vzdělávání dětí. Navíc, protože jsou i významnými zaměstnavatelkami, se musely postarat i o lidi, kterým dávají práci. Jsem velmi ráda, že díky OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK se všem těmto úspěšným ženám dostává uznání a ocenění jejich práce, které si bezesporu zaslouží,“ říká zakladatelka projektu Ocenění Českých Podnikatelek Helena Kohoutová.

Letošní udílejí cen proběhlo virtuálně – celý záznam slavnostního vyhlášení můžete podívat zhlédnout ZDE