Quadient – vyvíjí software, který inspiruje svět

Celosvětová jednička v oblasti softwarových řešení pro řízení zákaznické komunikace. Pomáhá tisícům klientů z oblasti bankovnictví, pojišťovnictví, zdravotní péče a poskytovatelům služeb po celém světě.

V České republice je situováno největší vývojové centrum Quadient. S pobočkami v Hradci Králové, Olomouci a Ostravě, zaměstnává dohromady více než 400 zaměstnanců.

„Atmosféra u nás je velmi přátelská, s kolegy zapáleně diskutujeme nad projekty, o nejnovějších technologiích a zlepšeních, navrhujeme nové postupy, které bychom mohli uplatnit. S každým produktem, s každou aplikací přináší vývoj nové výzvy, na kterých zdokonalujeme své znalosti, “ uvádí Vláďa.

Nedílnou součástí je příjemné pracovní prostředí, které dává zázemí pro takovou práci. Od kanceláří přes relax zóny, ping pong, playstation, šipky či fotbálek, přes pravidelný dovoz ovoce a zeleniny, až po neformální a vstřícnou atmosféru, kde si všichni tykají.

V Quadient dávají šanci i čerstvým absolventům, kteří mají předpoklady, talent a hlavně chuť a motivaci stát se expertem v IT. V letošním roce spouští již třetí ročník Quadient Academy. Jedná se o dvouměsíční tréninkový program pro začínající vývojáře, během něhož mají možnost učit se od těch nejlepších programátorů a následně se stát plnohodnotným členem týmu.

Za svůj přístup k zaměstnancům se společnost pyšní řadou ocenění - Zaměstnavatel regionu v letech 2011 - 2016 a 2018, The Most Desired Company 2014 a 2015 v Královéhradeckém kraji a Best Employers 2012, 2014, 2015 a 2016.

Více informací o projektech, které společnost Quadient realizuje najdete zde