NEJSTE V TOM SAMI

Potýkáte se s nedostatkem pracovních sil do logistiky, skladů, výroby, retailu nebo do call centra? Potřebujete posílit nábor ajťáků?

Vážení obchodní přátelé,

šíření koronaviru výrazně ovlivňuje ekonomiku. Současná situace kolem koronaviru rychle mění trh práce. Mnohé firmy umožnily home office, řeší náhrady za rodiče, kteří hlídají děti, za lidi, kteří jsou v karanténě. Citelná je rovněž ztráta zahraničních pracovníků, které je potřeba nahradit.

Potýkáte se s nedostatkem pracovních sil do logistiky, skladů, výroby, retailu nebo do call centra? Potřebujete posílit nábor ajťáků?

Jsme připraveni Vám individuálně pomoci, a to vzhledem k závažnosti situace za nákladové ceny.

Ve všech regionech ČR jsou naši zkušení kolegové, kteří obratem vyřeší vaše požadavky. Neváhejte se prosím na nás obrátit:

Kateřina Dytrtová - dytrtova@acjobs.cz, +420 778 407 991

  • Liberecký, Ústecký kraj

Michal Varkoček - varkocek@acjobs.cz, +420 777 549 877

  • Pardubický, Královéhradecký kraj, Vysočina

Petr Píše - pise@acjobs.cz, +420 775 787 067

  • Moravskoslezský kraj

Martina Látalová - latalova@acjobs.cz, +420 775 787 063

  • Jihomoravský kraj

Šimon Kvapil - kvapil@acjob.cz, +420 773 799 245

  • Olomoucký, Zlínský kraj

Petra Palánová - palanova@acjobs.cz, +420 775 787 061

  • Plzeňský, Jihočeský, Karlovarský kraj

Filip Rampák - rampak@acjobs.cz, +420 775 787 064

  • Středočeský kraj, Praha

 

Dovolujeme si Vám opět zaslat zásadní sdělení našich obchodních partnerů – advokátní kanceláře HAVEL & PARTNERS:

ČMZRB má spustit program COVID II – cca 30 mld. Kč v bankovních zárukách na bezúročné úvěry pro podnikatele postižené krizí kolem COVIDu.

 

Základní informace jsou následující:

Záruku by mělo dostat okolo 10 000 podnikatelských projektů na úvěry v objemu přibližně 30 mld. Kč. Vzhledem k enormnímu zájmu o první fázi programu COVID lze očekávat, že i kapacita programu COVID II bude; proto doporučujeme s přípravou žádostí v žádném případě neotálet!

Záruka bude podnikatelům poskytována:

- až na tři roky

- na provozní úvěry ve výši od 10 tis. do 15 mil. Kč a

- bude krýt až 80 % komerčního úvěru.

Příspěvek na úhradu úroků pak bude činit až 1 mil. korun.

Zaručovaný úvěr bude možné využít na úhradu provozních výdajů, jako jsou mzdy, nájem, energie, dodavatelsko-odběratelské faktury, materiál, zásoby apod.

 

Jako zdaleka největší advokátní kancelář v České republice, s více než 500 spolupracovníky (nejen právníky, ale i daňovými a účetními odborníky a dalšími ekonomy), je advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS na podporu svým klientům v této zcela zásadní a krizové záležitosti schopna alokovat unikátní tým právníků, ekonomických poradců i administrativní podpory čítající až 100 lidí. Díky této pozici je advokátní kancelář HAVEL & PARTNERS v současnosti jedinou advokátní kanceláří na trhu, která je schopna takto personálně, odborně a technicky vybavený tým vytvořit a tuto službu pro klienty zajistit.

 

V případě Vašeho zájmu je prosím kontaktujte na adrese krizove.financovani@havelpartners.cz. Obratem Vám zašlou podklady pro další postup. S ČMZRB i s partnerskými bankami jsou v každodenním kontaktu, aby připravované žádosti co možná nejvíce přiblížili jejich požadavkům a maximálně usnadnili jejich zpracování, maximalizovali šance žádosti na úspěch, a pomohli tak klientům, aby obdrželi kriticky potřebné finanční prostředky co nejdříve. Podklady jsou schopni zpracovat již do druhého dne!

 

V rámci podpory ze strany HAVEL & PARTNERS podnikatelům zasaženým krizí kolem koronaviru a plošné slevy na jejich služby poskytují klientům tuto službu za fixní cenu ve výši 25.000 Kč bez DPH.