HRDINA DEVOPSU (90. - 100.000 Kč)

Neaktivní nabídka

90000 - 100000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město


HRDINA DEVOPSU

Do týmu, který má na starosti digitalizaci ve výrobní společnosti hledáme DevOps inženýra, který bude spojovacím článkem mezi našimi tymy a zákazníky. Plánujeme globální vývojové projekty a hledáme hrdinu, který zaštítí infrastrukturu a pohlídá integraci a nasazení našich řešení.

 

Co jsme si na hrdinu nachystali:
Budeš řídit a zajištovat Kubernetes prostředí, svou nadpřirozenou silou udržovat CI/CD pipelines. Čeká tě učení se novým technologiím, se kterými se budeš setkávat a svými schopnostmi podporovat vývoj směrem ke cloudovým a hybridním řešením.

 

Co za nadpřirozené schopnosti od hrdiny chceme:
Musíš zvládat management systému založeného na Linuxu a vydávání softwarových komponent napříč více platformami. Máš zkušenosti s Kubernetes, Docker, Ansible, cloudovými řešeními. Dokážeš rozmotat problém a vyřešit jej. Pokud ještě zvládáš skriptování je to skvělé. Domluvíš se anglicky i s dalšími hrdiny, pak to budeš mít o hodně snažší. 

 

Jako odměnu pro hrdinu máme:

Užiješ si 5 týdnů dovolené. Po zapracování můžeš využít až 3 dny home office třeba na Ásgardu. Roční bonus ať máš na cestu. K tomu stravenky, ať jsi fit a vzdělávací a jazykové kurzy, aby ani mozek nezůstal pozadu. Máme moderní kanceláře v centru Brna. Pořádáme různé teambuildingové akce, ať si s kolegy užijeme taky legraci, a ne jenom práci.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu hykel@theones.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi.

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty