PHP PROGRAMÁTOR

Neaktivní nabídka

45000 - 80000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Česká makléřská společnost shání PHP programátora. Stahují si vývoj vlastních aplikací zpátky k sobě od externího dodavatele, a proto vytváří nový tým vývojářů. Zašlete svůj životopis ještě dnes a reagujte tak na pozici: PHP PROGRAMÁTOR (45-80.000 Kč)


Pracovní náplň

    Na začátku budete během zkušebky předělávat jednoduchou aplikaci, která zobrazuje pojišťákovi zda je produkt vhodný nebo ne. Poté přejdete na kompletní vývoj informačního systému. Převezmete od externího dodavatele co je hotové, budete to udržovat, vymýšlet nové funkce a poté začnete pracovat na novém informačním systému.

Co požadujeme?

    Znalosti PHP bez ohledu na to, na jaký framework ovládáte. Orientujete se v databázích a umíte s nimi pracovat. Jde nám o to, abyste zvládli svou znalost převést do praktického kódu a nebáli se vychytávat různé mouchy a bugy.

Co nabízíme?

    Zajímavou odměnu, která se odvíjí od Vašich zkušeností. 5 týdnů dovolené pro odpočinek a relaxaci. Dáme Vám k dispozici hardware, o který si řeknete, takže počítač a mobil si vyberete podle toho co Vám vyhovuje. Zbytek Vám raději přidáme na platu, ať si odměny utratíte nebo užijete podle sebe a nemusíte se omezovat tím, kde všude platí jaká kartička.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu sales@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty