Seniorní developer s ASP.NET

Neaktivní nabídka

50000 - 65000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Jsme Advantage Consulting a pro jednoho z našich klientů hledáme seniorního vývojáře. Jde o českou vývojářskou společnost, která pracuje na různých projektech v oblasti Informačních Systémů, Slaboproudých Technologií a Telekomunikací.


Pracovní náplň

    Společnost má na starosti vývoj SW pro několik projektů a o každý dokončený projekt se i nadále stará. Zapojíte se do vývoje jednoho SW projektů a o tento SW budete pečovat, starat se o jeho údržbu a také o jeho další rozvoj.

Co požadujeme?

    Musíte znát ASP.NET 3.5 a výš. Už jste něco vyvíjel pro MS SharePoint 2010 a administroval jej. Umíte s integracemi SOAP, REST, AD, WCF a znáte MS SQL server 2008 a vyšší.

    Navíc je velkou výhodou, pokud navíc znáte Telerik, JavaScript nebo jQuery. Případně pokud jste tvořil pluginy do MS Office, aktivně vyvíjel v ASP MVC, znáte paralelní programování a máte zkušenost s WindowsService, to vše bereme jako velké plus.

Co nabízíme?

    Ačkoliv mají pěkné kanceláře v Brně, nemají vůbec žádný problém, když budete dělat 100 % na remote. Mimo samotného platu mají připravená i různá další bonusová ohodnocení, která dávají během roku. Společně vyjíždějí na různé výlety, ať už sportovní (lyže, kola) nebo kulturní (divadlo, kino), které jim platí společnost. Tohle jsou jen ty nejzajímavější benefity a samozřejmě mají i mnoho dalších obvyklých benefitů.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty