Technologic developer

Neaktivní nabídka

Pro českou společnost vyvíjející vlastní informační systém hledáme technologického developera, který jim pomůže vylepšovat jádro jejich systému.


Pracovní náplň

    Programování aplikačního serveru, klienta, QI Portál případně jejich vlastní vývojový nástroj QI Builder, podle toho, jaký programovací jazyk ovládáte. Vytvořený zdrojový kód budete i testovat. Také Vás čeká vývoj aplikací pro datové a objektové modelování. Součástí práce je i analýza, takže rutina Vás jen tak nedohoní.

Co požadujeme?

    Využívají mnoho technologií a jazyků, takže pokud máte alespoň rok zkušeností s programováním a ovládáte některý ze zmíněných programovacích jazyků, určitě se uplatníte. Pro vývoj klienta je třeba znát HTML, CSS, JavaScript, TypeScript, Vue.js. U aplikační serveru využívají C#, .NET Core, SQL Server a pro QI Portál je to ASP.NET, ASP.NET Core, HTML, CSS, JavaScript, SQL Server. Pokud znáte technologické postupy (například přenos dat a práci s aplikačním serverem) je to velké plus.

Co nabízíme?

    Samozřejmě 5 týdnů dovolené a k tomu 3 sick day, když se nebudete cítit moc dobře. Taky stravenky, multisport/flexipass kartu. Mají flexibilní pracovní dobu, protože každý je produktivní v jinou dobu a taky dostanete notebook. Hlavně budete ve stabilní české firmě s přátelskou atmosférou.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty