PROJECT MANAGER

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město


Do malého týmu nadšených SW vývojářů hledáme zkušeného projekťáka, který si vezme pod svá křídla jejich pobočku a postará se, aby jim vše šlapalo jako hodinky. Od chodu pobočky po smlouvy se zákazníky a dodavateli, to vše potřebuje pevnou ruku, která udrží daný směr.

V čem exceluješ:

Už pár let děláš na podobné pozici a je pro tebe výzvou řešit organizačně technické úkoly. Finance ti jsou blízké, takže plánování rozpočtu a sledování výdajů ti nedělá problémy. Prostě se v tobě snoubí technické zázemí s obchodními dovednostmi.
Víš, jak vést a rozvíjet tým a je pro tebe důležité mít spokojený tým, o kterém víš, že tě podrží, když je třeba.
Nedělá ti problém domluvit skvěle nejen česky, ale i anglicky a užíváš si cestování.

Co budeš mít pod svými křídly:

Vezmeš na sebe starost o vedení pobočky, řešení pracovních činností a veškeré úkoly s tím spojené. Díky tobě bude pobočka vždy reprezentativní, zásobovaná vším potřebným za nejlepší ceny.
S dodavateli navážeš dobré vztahy a pořešíš smlouvy. Čeká tě i finanční plánování, řešení rozpočtu, optimalizace nákladů a sledování výkazů finančních toků. Budou se ti ozývat i naši manažeři ze zahraničí, zaměstnanci z našich poboček i dodavatelé.
S HR se účastníš náborových procesů a budeš sledovat stavy zaměstnanců.
K ruce ti budou dva kolegové, které povedeš a s nimi podpoříš náš tým ve veškeré komunikaci. 

Co ti nabídneme:

Dostaneš se do týmu, který si stojí za svou prací a baví je. Teambuildingy se tu neplánují, protože si jdou někam sednout kdykoliv je to napadne.
Pracovní dobu si nastavíš, jak zrovna potřebuješ. Máš i týden dovolené navíc a příspěvek na stravování, který dostaneš přímo do výplaty a nemusíš se tak tahat s barevnými stravenkami. 

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.