Hrdina DevOpsu

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

Do R&D týmu, který má na starosti vývoj chytrých kamerových systémů hledáme DevOps inženýra, který bude spojovacím článkem mezi našimi týmy designu, testování a implementace. Plánujeme několik projektů a hledáme hrdinu, který zaštítí infrastrukturu a pohlídá integraci a nasazení našich řešení.


Pracovní náplň

    Co jsme si na hrdinu nachystali:

    Budeš řídit a zajištovat Kubernetes prostředí, svou nadpřirozenou silou udržovat Jenkins a CI/CD pipelines. Čeká tě učení se novým technologiím, se kterými se budeš setkávat a svými schopnostmi podporovat vývoj směrem ke cloudovým a hybridním řešením.

Co požadujeme?

    Co za nadpřirozené schopnosti od hrdiny chceme:

    Musíš zvládat management systému založeného na Linuxu a vydávání softwarových komponent napříč více platformami. Máš zkušenosti s Kubernetes, Docker a Jenkins. Dokážeš rozmotat problém a vyřešit jej. Pokud ještě zvládáš Javu, Python či Go je to pro nás výhodou.

Co nabízíme?

    Jako odměnu pro hrdinu máme:

    Užiješ si 5 týdnů dovolené. K tomu multisport kartu, ať jsi fit a vzdělávací a jazykové kurzy, aby ani mozek nezůstal pozadu. Máme moderní kanceláře v centru Brna přímo u cyklostezky a pořádáme různé teambuildingové akce, ať si s kolegy užijeme taky legraci, a ne jenom práci.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty