Snovač počítačových sítí

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

Pro společnost poskytující systémy pro správu dokumentů a elektronické zpracování dat hledáme síťového specialistu, skvělého snovače, který jim pomůže vytvářet a udržovat síťová řešení pro jejich zákazníky.


Pracovní náplň

    Budete konfigurovat a spravovat sítě a síťové prvky Cisco, spravovat serverové OS MS Windows 2010 a vyšší a pracovat s VMware a Hyper-V a zálohovat VM ve virtuálním prostředí. To vše zajistí komplexní řešení našim zákazníkům. Čekají Vás i cesty za zákazníky kvůli domluvě na projektech případně řešení problémů, které se mohou vyskytnout. Svůj čas si budete řídit sami, podle toho, jak je potřeba jezdit za zákazníky.

Co požadujeme?

    Znáte síťové technologie, protokoly a Cisco. Máte praktické zkušenosti se správnou LAN/WAN a vyznáte se v problematice enterprise firewallů a loadbalancerů. Potřebujeme také člověka, který umí diagnostikovat problémy a určit správnou analýzu různých částí problému. Je zaměřený na kvalitu své práce, zákazníky a kladné hodnoty.

Co nabízíme?

    Různorodou pracovní náplň s pružnou pracovní dobou. Odborná školení k profesionálnímu růstu. U našich kanceláří není problém najít parkovací místo, navíc dostanete k dispozici i služební auto. Na dovolené si můžete odpočinout na 5 týdnů a samozřejmě dostanete i příspěvek na stravování.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty