C# co podrží naši přední nebo zadní linii.

Neaktivní nabídka

Hledáme nadšené vývojáře pro backend i frontend. Makáme na softwaru pro celosvětově největší finanční instituce a díky našemu vývojovému týmu jsme v tom nejlepší. Pojď nám pomoct posouvat nás stále dál, ať jsme pořád nejlepší.


Pracovní náplň

    Jak se u nás vyvíjí:
    Používáme JavaScript/TypeScript, C#/.NET, Java/Kotlin. Většinu aplikací máme na cloudu (Azure, AWS) a jedou na technologiích jako je Virtual DOM, Flux, Kafka, NoSQL nebo Docker. Neustále vylepšujeme naše vývojové postupy. Část pracovní doby můžeš věnovat i technologiím mimo svůj produkt. Každý tým má svého QA a je v úzkém kontaktu s UX designéry, grafiky, dokumentaristy a dalšími týmy.

Co požadujeme?

    Co od tebe potřebujeme:
    Mít zkušenosti s některou z technologií, kterou používáme. Baví tě přemýšlet nad tím, co za problém se vlastně řeší a komu je funkcionalita určena. Umíš si stanovit priority a hledáš taková řešení, která uspokojí zákazníky. Rád se učíš novým věcem a zkoušíš je v praxi.

Co nabízíme?

    Čím tě chceme ještě upoutat:
    Sice jsem se rozrostli, ale korporátními zlozvyky jsme se rozhodně neinspirovali. Všichni tady držíme spolu a udržujeme tvůrčí prostředí. Udržujeme worklife balance a vzali jsme si k tomu na pomoc flexibilní pracovní dobu, možnost homeoffice, 5 týdnů dovolené, stravenky, různé příspěvky ať už na pojištění nebo vzdělávání, a ještě několik dalších takových pomocníků.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty