Cloudí nadšenec, který chce pracovat v oblacích.

Neaktivní nabídka

Společnost, která vyvíjí software pro celosvětově největší finanční instituce hledá do Hradce Králové nadšence do Cloudových technologií, který vždy ví o novinkách, které se objeví na obloze. Pojď jim pomoct posouvat se dál, ať jsou stále nejlepší.


Pracovní náplň

    Jak vypadá práce v oblacích:
    Budete se podílet na řízení kompletního Cloud řešení. To znamená vnášet požadavky do vývoje, aktivně určovat a řídit bezpečnost cloudových služeb a úzce spolupracovat s oddělením vývoje a marketing managementu. Spolupracovat s Vámi budou naši specialisté v Cloudí oblasti a k dispozici budete mít nejnovější softwarové technologie.

Co požadujeme?

    Co je třeba umět, abyste se dostali tak vysoko:
    Musíte být nadšení do Cloudových služeb a vyznáte se v nich. Jste samostatní, analytičtí a orientujete se v prioritách. Angličtinu umíte velmi dobře a nedělá Vám problém anglicky mluvit i psát. To je nutnost.
    Pokud už máte zkušenosti s provozem a řízením cloudových služeb nebo s bezpečnostní politikou a normami v cloudových prostředích budeme jenom rádi. Stejně tak i základní znalost informačních a cloudových technologií (MS Azure, databáze, Linux, web technologie, sítě, zásady bezpečnosti v cloudu) nás potěší.

Co nabízíme?

    Čím tě chceme ještě upoutat:
    Sice jsem se rozrostli, ale korporátními zlozvyky jsme se rozhodně neinspirovali. Všichni tady držíme spolu a udržujeme tvůrčí prostředí. Udržujeme worklife balance a vzali jsme si k tomu na pomoc flexibilní pracovní dobu, možnost homeoffice, 5 týdnů dovolené, stravenky, různé příspěvky ať už na pojištění nebo vzdělávání, a ještě několik dalších takových pomocníků.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty