Lovec incidentů service desku

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

V okolí Brna se pohybuje Baba Yaga, která kosí IT incidenty jeden za druhým, bez ohledu na jejich složitost. Chceme ji najít a najmout na práci, která se týká Británie, kde potřebujeme podporu na eliminaci IT incidentů 24/7, na které se bude podílet s dalšími členy eliminačního týmu.


Pracovní náplň

    Proč Babu Yagu hledáme:

    Máme pro ni kontrakt týkající se veškerých IT problémů, které mohou naše uživatele v Británii potkat. Baba Yaga zajišťuje jejich eliminaci podle jasných pravidel a zaznamenává ji v SDE pod jedinečným referenčním číslem. Zmírňuje dopad incidentů tím, že je vyřeší hned jakmile to bude možné. Svou řadu eliminačních požadavků udržuje profesionálním a důsledným způsobem vedoucím k co nejlepší efektivitě. Udržuje dobrou informovanost nejen svou, ale i zákazníka, který ji zadal požadavek na eliminaci, díky dobré komunikaci s ostatními členy SD týmu a IT týmy. Když je třeba, eskaluje incidenty na SD tým lídra nebo Country Operations manažera.

Co požadujeme?

    Vlastnosti Baby Yagy:

    Ví, jak uspokojit svého zákazníka a vždy najde cestu k řešení. Zvládá každodenní komunikaci se zákazníkem v angličtině. Má obecnou znalost IT technologií. Dobrou znalost Windows 10, Citrix, Active directory a Microsoft aplikací. Orientuje se v desktop a laptop hardwaru, deploymentu softwaru, vzdáleném přístupu, síťové administraci, TCP/IP, tiskárnách a VPN technologiích. Znalost dalších jazyků a zkušenost na podobné pozici je výhodou.

Co nabízíme?

    Odměna pro Babu Yagu:

    Dostane od nás multisport kartu, aby si udržela svou fyzičku. Pořádáme školení a kurzy ke zlepšení se v cizích jazycích a technických a soft dovednostech. Moderní pracovní místo s parkovacím místem pro svého plechového miláčka a relaxační místností a terasou. Taky dostane 5 týdnů volna a samozřejmě možnost vypracovat se výš a dál.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu hykel@theones.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi.

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty