Strážce SW QA

Neaktivní nabídka

45000 - 90000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Hledáme poctivého QA inženýra, který bude strážit naši propouštěcí bránu a zajistí, že nepustíme žádný produkt, který není kvalitně otestován a připraven na střet se světem venku za branou. Budeš součástí našich projektů, které vytváří produkty propojující celou firemní IT síť.


Pracovní náplň

    Náš strážný provádí různé testy (sanity, integration, regression) než produkt pustí branou. Tyto testovací scénáře si píše tak, aby byly neprůstřelné a tyto své testovací sady si udržuje. Také ověřuje, že produkt splňuje functional a non-functional požadavky a identifikuje scénáře vhodné pro automatizaci. Tyto automatizované scénáře si bude vyvíjet, spouštět a neustále aktualizovat.

Co požadujeme?

    Pokud se chceš stát strážným musíš rozumět webovým technologiím (HTML, JS, REST). Máš zkušenosti s testováním funkčním a nefunkčních požadavků. Jsi obeznámen s SQL databázemi (PostgreSQL). Zvládáš navrhnout a psát jednoduché skripty k zautomatizování triviálních úkolů. Umíš dobře anglicky a rád ji používáš.
    Pokud navíc znáš Git, Selenium, NUnit, Docker nebo znáš Atlassian nástroje (JIRA, Bamboo ad.), případně máš zkušeností s agilním prostředím, tak to jenom uvítáme.

Co nabízíme?

    Máme flexibilní pracovní dobu a možnost home-office. Na dovolenou máš 5 týdnů a 2 sick-days, když se zrovna necítíš ve své kůži. Taky ti obstaráme mobil, multisport kartu a můžeš se u nás naučit anglicky, německy, italsky anebo taky japonsky. Kafe je samozřejmostí a různé týmové akce a Relax room též.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty