Ostřílený tester 6500-7500 MD

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Rakousko

Do týmu, který se ve Vídni pohybuje v oblasti komunikací hledáme ostříleného freelance testera, který bude v TOSCA testovat co vývojáři vyprodukovali. Potkáš vše, co od takového testování můžeš očekávat, a přitom si ještě budeš moct užít krásy Vídně.


Pracovní náplň

    Čeká tě vytváření a realizace testovacích případů. Vyvíjení testovacích modulů a funkčních testovacích případů. Plánování a provádění automatických Smoke, Feature a Regression testů. Defect-Handling tě taky čeká a k tomu analýza chyb v případě neúspěšných testů. Budeš úzce spolupracovat s developery, DB týmem, Product ownerem, Scrum mastrem a System inženýrem a aktivně se účastnint SCRUMu.

Co požadujeme?

    Technické vzdělání v IT aspoň na středoškolské úrovni nebo několikaletou odbornou praxi v testování. Máš zkušenosti s testovacím nástrojem TOSCA, taky s automatizací testů (Specflow, Cucumber, JBehave). Víš, jak funguje REST a SOAP API. Zvládáš GIT a máš zkušenosti s agilním prostředím (SCRUM, XP). Je třeba umět dobře anglicky a pokud k tomu zvládáš ještě němčinu, je to jenom výhoda. Pokud máš navíc test ISTQB nebo znáš C# je to taky velké plus.

Co nabízíme?

    Vzhledem k tomu, že práce je ve Vídni, najdeme ti ubytování v blízkosti tvé práce, zajistíme služby daňové poradkyně, pokud přecházíš z HPP na živnost. Zprostředkujeme jazykové kurzy, pokud potřebuješ nebo služební auto.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu prace@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi.

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty