Velitel křížové výpravy .NET architektury (Platform architect - freelance)

Neaktivní nabídka

až 160000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Hledáme velitele křížové výpravy .NET architektury. Povedeš své rytíře vývoje po celou dobu křížové výpravy až do zdárného konce. Budeš spolupracovat se všemi podpůrnými jednotkami, které vás budou doprovázet, a nakonec dobudeš .NET architekturu a postavíš velký pomník, který bude připomínat tvé činy.


Pracovní náplň

    Na křížové výpravě budeš zodpovědný za tyto věci:
    Budeš plánovat jakou cestou se vydáte (technický design), jaké prostředky na cestu využijete (jaké technologie a komponenty použít) a plánování samotné křížové výpravy, tak aby ladila s už probíhajícími křížovými výpravami a celkovým plánem (architektura podnikových aplikací).
    Poskytneš technické vedení svým rytířům vývoje, aby výprava došla zdárného konce. A též pravidelná kontrola tvých rytířů, že své úkoly plní řádně a bez chyb (code reviews).
    Křížová výprava je velká, a tak jsou tu i další velitelé, se kterými budeš ladit, kdo má za co odpovědnost.
    Budeš neustále zjišťovat nejnovější informace o .NET frameworku skrze další profesionály, znalosti zapsané na pergamenech či pronášené mudrci na cestách.
    Budeš spolupracovat s kontrolory zajišťujícími kvalitu křížové výpravy a hledat kde a v čem se může tvá výprava zlepšit (quality assurance).
    Povedeš také zápisky z křížové výpravy, aby všechny nabyté znalosti nebyly zapomenuty a budeš dohlížet na to, aby křížová výprava probíhala správně podle pravidel pro křížové výpravy po celou dobu její existence.

Co požadujeme?

    Správný velitel musí mít tyto kvality:
    Alespoň po sedm let už vede křížové výpravy rozsáhlých webových aplikací a má zkušenosti s řízením výkonnosti a scénáři vysoké dostupnosti/použitelnosti.
    Na svých výpravách ses už setkal s .NET, C#, Web Services (RESTful, SOAP apod.), SQL server, Oracle.
    Je výhodou, pokud zná agilní a iterativní metody jako SCRUM, KANBAN, má zkušenost s MS Azure, NoSQL memory caching (redis), ORM (NHibernate, Glass Mapper), IoC (Windsor Castle), Enterprise CMS (SiteCore) a ERP systémy v oblastech CRM.

Co nabízíme?

    Na křížové výpravě tě čekají tyto odměny:
    Příležitost účastnit se výpravy, která ovlivňuje miliony uživatelů na celém světě. Můžeš být součástí dalších projektů, které ti umožní zlepšovat své dovednosti. Budeš součástí mezinárodního týmu s neformální a přátelskou atmosférou, který dává důraz na work/life balance a má flexibilní pracovní dobu. Taky si můžeš vzít od výpravy 5 týdnů dovolené, budeme ti přispívat na stravu a máme tam ještě i další benefity.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu hykel@theones.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi.

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty