Moudrý rádce webové aplikace.

Neaktivní nabídka

35000 - 50000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Hledáme chytrého konzultanta, který nám pomůže s implementací klíčové web aplikace pro komunikaci se zákazníkem přes web. Aplikace zvládá selfservice a e-commerce pro B2B a nepřímý prodej a je napojená na ERP. Je to pro nás nová věc, která má odpovídat nejmodernějším trendům dodání software a chceme, aby byla co nejlepší.


Pracovní náplň

    Budeš řešit funkcionality a procesy webových portálů a implementovat je na našich pobočkách po celé Evropě. Taky tě čeká analýza procesů a návrhy ke zlepšení funkčnosti. Budeš v kontaktu s představiteli prodejních a servisních oddělení našich poboček a zaškolíš klíčové uživatele. Abys věděl, co zaškolovat, budeš připravovat dokumentaci a testy.

Co požadujeme?

    Potřebujeme, abys měl za sebou studium IT/Ekonomiky nebo dostatek zkušeností, všeobecný přehled v IT, byl orientovaný na zákazníky a máš už zkušenosti na konzultační pozici s implementací SW (CRM, ERP, Sharepoint). Čeká tě i cestování po našich pobočkách v zahraničí, takže dobrá angličtina je nutností. Výhodou je, pokud už jsi se někdy podílel na implementaci webových portálů nebo znáš SAP či Nav ERP na konzultantské úrovni.

Co nabízíme?

    Jako benefit si můžeš užít 5 týdnů dovolené a 2 sick days. Dostaneš taky multisport kartu, abys sis mohl zamakat kdy chceš. Dáme ti možnost dál se vzdělávat a samozřejmě i kariérně růst. Máme moderní kanceláře v centru Brna přímo u cyklostezky a pořádáme různé teambuildingové akce, ať si s kolegy užijeme taky legraci, a ne jenom práci.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty