PHP developer pro Sovy.

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

Pro moudré sovy ze SOVAnet, které se vrtají v e-commerce a zaměstnaneckých portálech, hledáme do jejich hnízda další, co bude developit v PHP. Mají pařáty třeba v zaměstnaneckém portálu pro jednu z největších automobilek v ČR nebo řeší komplexní správu online marketingu pro výrobce oken Pramos. Taky drží krok s nejnovějšími technologiemi v oboru, mají vlastní GITLAB pro verzování zdrojových kódů aplikací, automatizované CI/CD a vůbec jedou na 100 %, protože je to baví.


Pracovní náplň

    Teď hledají posilu do týmu, co už má za sebou pěknou řádku zkušeností. Prostě další moudrou sovu, která nemá problém houkat samostatně a dodat v dané situaci to nejlepší řešení, které si umí obhájit. Tahle sova ale taky musí být otevřená jiným pohledům a ochotná svůj názor přehodnotit a změnit. Budeš makat jak na hotových projektech a rozšiřovat je o nové funkcionality, tak na nových projektech, kde se bude hodit tvůj SOLIDní kód.

Co požadujeme?

    Jak už bylo řečeno budeš developit v PHP (verze 7 a více a používá TYPE hinty), Symfony (Nette), GraphQL (REST), MySQL (Postgre, MSSQL), Doctrine 2, Git, Docker. Taky už bys měl mít nějakou tu zkušenost s vývojem většího projektu a zvládáš navrhnout architekturu aplikace. Dáváš si bacha na kód a poznáš rozdíl mezi dobrým kódem, který jde použít i jinde a kódem, s kterým budou akorát problémy, když ho budeš chtít upravit. Prostě je toho dost, ale proto taky hledají moudrou sovu, a ne soví mládě.

Co nabízíme?

    U nás samozřejmě získáš sickday, homeoffice, teambuildingy, ale ta hlavní výhoda je v tom, že tady každý hraje svou důležitou roli a nikdo z nás tu není jen tak do počtu. Není nás tolik takže se dobře známe a mluvíme o čemkoliv co nás trápí i těší a klidně i s tím nejvyšším. Prostě pohoda malé firmy, ale žádný leháro. Pořádně na sobě makáme ať jsme stále ve formě.

    Jestli chceš být členem týmu, ve kterém je každý důležitý, pošli nám životopis a my ti zavoláme.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty