QA Engineer

Neaktivní nabídka

mzdové ohodnocení

Brno - město

Jsme česká softwarová firma, která se primárně zaměřuje na sběr, zpracování a analýzu Big Data z inteligentních energetických sítí. Pokud se tak zajímáte o energetiku, především o sítě nízkého napětí, láká Vás práce s Big Data a máte chuť se podílet na vývoji nového produktu, pak Vás rádi přivítáme mezi námi :-) Pro vývoj používáme nejnovější verze technologií a pravidelně updatujeme náš dev stack. Náš kód důkladně testujeme pomocí Unit testů a automatizovaných E2E testů. Klademe velký důraz na automatizaci od CI, přes deployment až po automatické testování. Ručnímu testování se nedá vyhnout, ale chceme jeho podíl minimalizovat.


Reagujte! Budete mezi prvními.

Pracovní náplň

    Co pozice obnáší?

    Budete se moct podílet na vývoji zcela nového produktu, řídit testování od integračních, regresních, smoke testů, E2E až po performace testy, testovací scénáře tvořit a rozhodovat o strategii testování.

Co požadujeme?

    Co je potřeba znát/umět?

    Uvítáme dobrou znalost Ruby a Selenium, případně jiné automatizace testů, vhled do problematiky testování (jak, co, kdy a kolik testovat), výhodou Vám bude zkušenost s Maven, Jenkins (CI), Git, Docker a Ansible. A samozřejmě otevřená mysl a touha učit se a neustále na sobě pracovat ;-)

Co nabízíme?

    Co Vám můžeme nabídnout?

    Kromě zajímavé práce a fajn kolektivu i týden dovolené navíc, pružnou pracovní dobu, možnost Home Office, odborné vzdělávání a jazykové kurzy, stravenky, multisport kartu a možnost jezdit do práce na kole.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty