PERSONÁLNÍ AGENTURA - VÁŠ PARŤÁK PŘI HLEDÁNÍ PRÁCE

Personální agentury v současné době hrají na trhu práce velmi důležitou roli, spolupracují s velkým množstvím společností z různých oborů. O některých zajímavých nabídkách se jinak, než přes pracovní agentury nemáte šanci dozvědět. Řada společností totiž hledá vhodné kandidáty pouze prostřednictvím jejich služeb.

A proč si hledat práci přes agenturu? 

  1. Veškeré služby a poradenství pro uchazeče o práci jsou zcela zdarma.

 

  1. Konzultant v personální agentuře vám pomůže s přípravou životopisu, tak, aby vynikly vaše přednosti a získali jste kladné body už v první fázi prezentace.

 

  1. Pohovor na nečisto – v agentuře s vámi projdou pohovor, jak se prezentovat, jaké otázky ze strany personalisty firmy očekávat, jak na ně odpovědět a čemu se naopak vyhnout.

 

  1. Osobní konzultant je váš parťák, bude s vámi po celou dobu výběrového řízení v kontaktu. Můžete se na něho kdykoliv s čímkoliv obrátit.

 

  1. Personální agentura vám naservíruje informace o pozici i firmě na stříbrném podnosu. Poskytne vám maximum informací o společnosti, do které půjdete na pohovor, včetně informací, které se jinde neuvádí. Dozvíte se informace o prostředí firmy a firemní kultuře.

 

  1. V personální agentuře nemusíte mít obavu zeptat se na otázky financí, benefitů, bonusů či prezentovat své požadavky ze vzbuzení špatného dojmu.

 

  1. Konzultant s vámi projde vhodné pozice, případně doporučí zajímavé právě pro vás. Takže je velmi pravděpodobné, že najdete tu správnou pracovní nabídku.

 

  1. Personální agentura s vámi jedná férově, poskytne zpětnou vazbu, pozitivní i negativní, díky které na sobě můžete pracovat a zvýšit své šance při dalších výběrových řízeních.

 

  1. Výhodou je, že jste v databázi a nabídka, která vyhovuje vašemu profilu, může přijít hned další den.

 

  1. S vašimi osobními údaji agentura pracuje na základě souhlasu se zpracováním osobních údajů a v souhladu s GDPR.