C# VELÍ VOJSKEM (AŽ 80 000 KČ/MĚS)

Neaktivní nabídka

50000 - 80000 Kč

mzdové ohodnocení

Brno - město

Chceš vidět, jak funguje armáda? Co všechno musí umět správný velitel. Jak naplánovat správnou taktiku a k čemu vedou různá rozhodnutí? Pojď za námi tohle všechno plánovat a programovat.


Pracovní náplň

    Co tě při velení čeká:
    Čeká tě programování aplikace, přes kterou se ovládá dění v naší simulaci. To všechno děláme v C# a .NET a vznikne z toho kvalitní WPF aplikace. Přes tu pak ovládáme dění v simulaci, střelbu, přesun jednotek, zadání příkazů a pak řešíme vyhodnocení a sběr dat. Na všech projektech děláme ve 14denních sprintech na jejichž konci si vždycky předvedeme malé demo toho, kdo co za tu dobu zvládl.

Co požadujeme?

    Jak si představujeme velitele:
    C# je tvoje primární zbraň, nejlépe jeho poslední verzi a .NET mu zdatně sekunduje. Už alespoň 2 roky vyvíjíš WPF aplikace pomocí MVVM vzoru a máš stejnou zkušenost s SQL servery. Matematika tě vždycky podrží v nesnázích, takže znáš datové struktury, algoritmy. Vícevláknové programování pro tebe není jen vzdálený pojem, ale realita, s kterou už ses setkal. A taky se nebojíš udělat si čas od času výlet zahraničí.

Co nabízíme?

    Velitelova odměna:
    Kromě obvyklé měsíční odměny máme pro velitele ještě týden dovolené navíc na řádnou rekreaci. Volnou pracovní dobu a občerstvení, když tě přepadne hlad. Taky ti přidáme do výplaty příspěvek na stravování ať si můžeš dát co chceš. A hlavně budeš členem elitního týmu, který je hrdý na své simulace.

  • Pozice vhodná pro muže a ženy.
  • Místo výkonu práce je Brno.

Další informace

Zaujala Vás tato nabídka práce? Pokud ano, zašlete svůj životopis na emailovou adresu it@acjobs.cz.
Těšíme se na konzultaci s Vámi!

Doporuč inzerát

Tento web je chráněn reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a podmínky služby Google.

Podobné inzeráty